AFHOLDTE ARRANGEMENTER

DENNE SIDE ER UNDER OPDATERING ...

2015

DEN 29. JUNI 2015 - VINTAGE CHAMPAGNE

Kære vinvenner. 

Denne aften fik vi den fineste introducering til Champagne fra de små producenter. Mikkel fra Vintage Champagne førte os trygt gennem 6 flasker og deres historie samtidigt med at vi blev klogere på fremstilling af champagne generelt.

Se indbydelsen her

 

 

DEN 15. APRIL 2015 - LUNDGREN V.I.P.

Kære vinvenner. 

Først og fremmest tak til alle som deltog ved Lundgren V.I.P. arrangementet, hvor alle gik derfra, en vin- og madoplevelse rigere! I samme forbindelse fik bestyrelsen mulighed for at overrække Ole Bjørn Hansen (fhv. kasserer) en gave som tak for det gode arbejde i bestyrelsesregi. 

Vi ved at det er kutyme at overække en gave til aftrædende bestyrelsesmedlemmer ved en generalforsamling. Sådan blev det ikke denne gang. I stedet for, blev det Lundgren V.I.P’s hyggelige lokaler som dannede rammen om denne gaveuddeling. Som vi tidligere skrev fik bestyrelsen mulighed for at overrække en gave til Ole Bjørn Hansen. For en god ordens skyld og for at der ikke skal opstå nogen misforståelser, vil bestyrelsen gerne nævne, at der også var tiltænkt en gave til tidl. bestyrelsesmedlem Villy Rasmussen ved Lundgren V.I.P. arrangementet. Da Villy ikke deltog i Lundgren V.I.P. arrangementet vil bestyrelsen på anden vis sørge for at den fine gave når frem på anden vis.

 

Under vinsmagningen omtalte Jacob (fra Lundgren V.I.P) et andet arrangement som skal foregå samme sted fredag, lørdag, søndag den 5. + 6. + 7. juni 2015, kl. 11:00 - 18:00.
Dette arrangement er omtalt som ”Vinfestival i København 2015” og man kan købe biletter på Lundgren V.I.P.’s hjemmeside eller ved at klikke
 her.
Arrangementet koster kr.599,- og dækker entré + smagning af op til 150 vine + luksus tapas.

 

Samtidigt er vi I bestyrelsen blevet opmærksomme på at selvsamme arrangement er p.t. udlagt på Sweetdeal.dk til kr.299,- og dette tilbud udløber den 27. april 2015. Se tilbuddet ved at klikke her.
Vær opmærksom på at der i dette Sweetdeal tilbud står, at man kan bestille bord. Dog har man kun bordet til rådighed i 1.time (altså den tid man behøver for at spise sin tapas som indgår) - om det samme gælder for arrangementet til kr.599,- ved vi ikke, men det står én frit for, at ringe og spørge Lundgren V.I.P.

OBS! SAS Vinklub har kun videreformidlet dette arrangement hvilket betyder, at man som medlem skal tilmelde sig direkte til Lundgren V.I.P eller til Sweetdeal.dk hvis man er interesseret i at deltage!

 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, SAS Vinklub

 

 

Den 25. februar 2015 - GENERALFORSAMLING

Bestyrelsen takker for en vellykket aften hvor GF forløb på en hyggelig måde. Der blev valgt en ny bestyrelse som skal gå det nye vinår imøde.

Se indkaldelsen her

Se bestyrelsens beretning her

Se referatet her

 

Den 13. januar 2015 - AMARONE AFTEN

Der blev lagt stærkt ud i 2015 med en hel aften kun dedikeret til AMARONE!

En hel aften hvor vi kom hele vejen rundt om Amarone, både i kvalitet, typer og årgange. Vi fik besøg af en af Danmarks største eksperter på Amarone; Mikael Lyng, som er indehaver af Amaronespecialisten. 

Se indbydelsen her

 

 

2014

Den 26. november 2014 - SAS VINKLUBS JULEVIN ANNO 2014

Årets sidste arrangement satte fokus på båndet mellem mad og vin. Der blev taget stilling til december måneds gastronomiske udfoldelser, i samspil med de drikkevarer, som kan serveres til jule -og nytårsmaden. Der blev kåret en julevin som alle synes rigtigt godt om.

Se Julevinen Anno 2014 her

Se indbydelsen her

 

Den 08. oktober 2014 - ARGENTINSK VINSMAGNING

Arrangementet blev desværre aflyst på grund af for få tilmeldinger.

Se indbydelsen her

 

Den 25. september 2014 - SURPRISE ARRANGEMENT

Aftenens arrangement var en rigtig god oplevelse, og bestyrelsen takker Flemming Møller fra VINOGAUDIUM.DK for hans præsentation af det portugisiske tema, som som var aftenens surprise.

Bestilling af vine fra aftenens tema kan foretages ved, at skrive direkte til Flemming Møller på  info@vinogaudium.dk og med en bestilling på min. 6 flasker og gerne forskellige af slagsen.

Se inbydelsen her

 

Den 21. august 2014 - SPANIEN AFTEN

Internt arrangement

Se inbydelse her

 

Den 19. maj 2014 - SE - DUFT - SMAG - BEDØM

Internt arrangement

Se inbydelse her

 

Den 23. april 2014 - HOS SKOVGAARD VINE 

Se indbydelse her

 

Den 12. marts 2014 - HOS KJÆR & SOMMERFELDT 

Hvad drikker de i himlen om søndagen ?

Se indbydelse her

 

Den 25. februar 2014 - GENERALFORSAMLING

Se indbydelse her

Formandens beretning kan ses her

Regnskabet kan ses her

Referatet kan ses her

 

Den 4. februar 2014 - ERIK SØRENSEN VIN

Skråt overfor vores smagelokaler på Bernstorffsvej 140, ligger Erik Sørensen Vin som en oplagt genbo til en vinklub. Det er derfor på tide at præsentere denne legendariske vinimportør og forhandler.

Se indbydelse her

 

 

SAS VINKLUB
KONTAKT OS